A qui he de votar?

  1. Escriu la ‘Raó Social’ al formulari i selecciona-la d’entre les raons socials de la llista desplegable que t’apareixerà.
  2. Prem sobre el botó “A qui he de votar?” per saber quins són els teus candidats/empreses.
  3. Guarda’t la informació en un lloc segur i accessible perquè la necessitaràs per votar.

Pots votar als següents candidats:
  • ()

 

– Si no trobes la raó social dins la llista desplegable, et recomanem que comprovis que l’has escrit correctament (recorda d’escriure la raó social de la teva empresa i no el nom comercial).

– Si continues sense trobar la raó social al llistat, et recomanem fer una segona comprovació al Cercador de Cambra amb el NIF de la teva empresa per comprovar la raó social tal i com figura al cens oficial.

– Si després de la comprovació en el cercador de Cambra trobes la raó social, torna al nostre formulari i escriu-la tal i com figura en el Cercador de Cambra fins que te la deixi seleccionar en el llistat desplegable i Prem sobre el botó “A qui he de votar?”.

– Si després de la comprovació en el cercador de Cambra continues sense trobar la raó social significa que per alguna incidència la teva empresa no figura al cens oficial per les eleccions de la Cambra 2019 i malauradament no pot votar. En el cas que vulguis saber-ne el motiu adreça’t a la Oficina electoral de la Cambra trucant al 902448448 per saber-ne la causa i incorporar-te al cens per futures eleccions.

– Pot donar-se la situació que la teva empresa tingui més d’una activitat empresarial per la qual cosa podrà votar a tants candidats/empreses de la nostra candidatura com epígrafs tingui.

– Existeixen 3 grups amb més d’una vocalia i que permeten emetre més d’un vot. Si la teva empresa pertany als grups 8.7 o 9.1 haurà de votar pels dos candidats/empreses que consten a la nostra candidatura, i si pertany al grup 12.4 haurà de votar pels tres candidats/empreses que també consten a la nostra candidatura.